Jumaat, 27 Disember 2013

3 TAHUN ;)


Hey ! Hey ! Hey !
Nak update entry ni cepat2. Entry ringkas cinonet je pon.
Alkisahnya hari rabu (25/12/13) baru2 ni,  blog ni dh genap 3 TAHUN ! hiks :p Sebenarnya afifah start berblog 2010, tapi Sebelum ni afifah berblog dkt blog lain. hihi. Tapi yang paling kerap afifah update entry tahun ni lah. Buat ni dh lama just malas nak update blog. hoho! 
Erm ... Rasa nak bagi sesuatu dkt blog ni. Hadiah lah kiranya :P Tapi nak bagi apa erk ? Baju baru ? Header baru ? Ada cadangan tak ?? hikhik 

Hmm. Apa kata bagi hadiah dkt korang je . nak tak ? hihi. Apapun, thanks kepada semua pembaca2 blog ni and followers blog ni. [Bajet mcm retisss je aku nengok!]

7 ulasan:

  1. NAK HADIAHHHHHHHHHHHHH
    Hahahaahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hadiah ? Boleh2. Nnti afifah pikir ye nk bgi apa. Hehe

      Padam
  2. atau ikha kasi hadiah dekat afifah

    BalasPadam
  3. dah 3 tahun..lama tuu..kita baru bbrapa bulan jer..hewhew :P, hmmm, maybe bg sidebar kot.. :D

    BalasPadam
  4. Nak sebagai kawan fifah...Hehe...

    BalasPadam

ツ Comment Here! ツ